Nytårsaften skal maden være nem og lækker. Derfor vælger flere og flere danskere at hente nytårsmenuen hos den lokale slagter eller restaurant i stedet for at lave den selv. Også hos Struer Grand Hotel har efterspørgslen de seneste år været stigende: - Kunderne vil have tid til at slappe af og alligevel have god mad, siger kok og medindehaver Casper Frederiksen.
Ugeavisen Struer
Der skal være tid til at slappe af
Annonce
Annonce
Mest læste
-
Kjær anslår sin formue til en milliard: - Det bliver Christopher, der får Venø
-
Unge narkohandlere skal sammenlagt 34 måneder i fængsel: Da politiet kom ind, røg hashen ud
-
Øv, siger billedhugger efter tyveri fra udstilling: - Det her var lige groft nok
-
Ophørsudsalg skudt i gang med propfyldt butik og parkeringskaos i hele midtbyen
-
Kop & Kandes røde briller er endt i et tomrum: - Jeg aner faktisk ikke, hvad jeg skal lave
Seneste nyt
-
Frigg gentog sejren: Det er der ingen, der har gjort før
-
Poul siger farvel til banken som 58-årig og går på pension: Tidspunktet er det helt rigtige
-
"Når jeg ser en teltdug smælde..."
-
Håber ny fond kan hjælpe med bevaringen af Buchholtz' hus
-
Udvalg gør sommeren dobbelt så lang
-
Farvel til offentlig forsørgelse: Struer avancerer og henter en enkelt førsteplads
-
Her er tallet: Så mange får slankemedicin i Struer
Annonce